Foto: Tom Dubravec/CROPIX

(VIDEO) POGLEDAJTE AUTOGOL NESRETNOG VATRENOG: Nije ovo bio dan Vatrenih, Kramarić promašio penal

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Iako je sredina kolovoza, sezona se već uvelike “pegla” diljem Europe za Vatrene, a nama tradicionalno bliska Bundesliga obiluje spektaklima.

Nažalost, danas pojedini Vatreni nisu imali svoj dan. Andrej Kramarić tako je propustio zabiti svoj 103. gol za Hoffenheim. Naime, u 59. minuti u utakmici protiv Bochuma kod rezultata 2:2 promašio je 11-erac, odnosno golman Riemann odlično je obranio njegov udarac. Utakmica je završila rezultatom 3:2 za Hoffenheim, a pogodak odluke zabio je Dabbur u 88. minuti.

Čudno je, jer je Kramarić inače sjajan izvođač 11-eraca. U karijeri ih je ukupno pucao 42, a ovo mu je bio tek šest promašaj. Što je visok postotak uspjeha.

Čudno za Kramarića

U Bundesligi ukupno je pucao 23 penala, ovo mu je bio treći promašaj. Posljednji put nije s bijele točke pogodio prije gotovo tri i pol godine, kada je Hoffenheim bio poražen od Wolfsburga. U međuvremenu je nanizao devet penala bez promašaja.

Foto: Boris Kovacev/CROPIX

Joško Gvardiol ušao je u poluvremenu utakmice RB Leipzig – Köln, te zabio autogol za konačnih 2:2, Leipzig je cijelo drugo poluvrijeme igrao s igračem manje. Dani Olmo bio je asistent za gol koji je zabio Nkunku. Bio je to gol za vodstvo 2:1.

Spomenimo i da se Borna Sosa nakon lakše ozljede vratio u momčad Stuttgarta. Igrao je posljednjih pola sata u remiju (2:2) na gostovanju kod Werdera. Kristijan Jakić odigrao je tek posljednjih nekoliko minuta, dok je Hrvoje Smolčić ostao su na klupi Eintrachta koji je u Berlinu odigrao 1:1. Za domaće je od prve minute igrao Filip Uremović, dok je Ivan Šunjić ušao u 58. minuti.

AUTOGOL MOŽETE POGLEDATI – OVDJE. 




Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.