Foto: Davor Pongracic / CROPIX

(VIDEO) PODIGAO DRES TORCIDE ISPRED BOYSA I NAPRAVIO CIRKUS :’Reagirao sam na primitivne uvrede’

Autor: Dnevno.hr/ I.L

U susretu naše prve futsal lige Dinamo je pred svojim navijačima pobijedio Torcidu s 3:0. Zagrebački klub imao je veliku podršku Bad Blue Boysa koji su sa tribina pjevali već uobičajene pjesme kada igraju protiv “prijatelja” s juga.

Mario Grubić – Kula, osnivač i dugogodišnji predsjednik kluba MNK Torcida nije više mogao slušati skandiranje Boysa te je doslovno poludio. Uzeo je dres Torcide i pokazao prema BBB.

Uslijedio je petominutni prekid, a Boysi su počeli ubacivati razne predmete na parket. Za vrijeme 3:0 vodstva Futsal Dinama Boysi su počeli pjevati “Je*I se Splite, Dinamo šampion!”

Ispričava se

Nakon toga Domom sportova počelo se oriti “Ubij tovara” , a samog predsjednika je spasilo osiguranje koje ga je na vrijeme maknulo sa parketa.

“Gađali su nas kovanicama i upaljačima, od prve minute vrijeđali povicima “P… tovarske”, “Ubij tovara”, “J… se Splite”… konstantno vrijeđanje. I onda, nakon trećeg gola, jedan iz publike koji nam je od prve minute prijetio, skinuo se gol, uhvatio se za onu stvar i mahao prema nama. Tu sam pukao, uhvatio sam se i ja za međunožje i nakon prijave me sudac zasluženo isključio” rekao je za 24 sata.

Navedeni poklici su normalna stvar kada igraju suparnici na relaciji Zagreb-Split pa je pomalo i čudno što je Grubiću ovo sve zasmetalo: “Ali želim da se zna da mi nismo došli provocirali i da je moja reakcija bila isključivo odgovor na ono što se događalo na tribinama” zaključio je.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.