(VIDEO) POBJEDA JAZZA, BOGDANOVIĆ HEROJ: U stilu Air Jordana pogodio ključnu tricu!

Autor: Dnevno.HR

Fenomenalnu partiju priredio je “Babo” Bojan Bogdanović pred svojim navijačima. Utah Jazz je u svojoj dvorani pobijedila Philadelphijou 76erse 106:104, a Bojan je u pobjedu ugradio 20 poena, šest skokova i pet asistencija.

Hrvatski reprezentativac ostvario je polovičan učinak iz igre, pogodio je devet od 18 šuteva, a u obrani je ubilježio po jednu osvojenu loptu i blokadu. Bojan u sedam ovosezonskih utakmica ima četiri blokade, a u cijeloj prošloj sezoni u Indiani ostvario je samo jednu.

Najubojitiji jebio u drugoj četvrtini u kojoj je ubacio 11 poena.  U tri uzastopna napada dvaput je zabio i jednom asistirao Gobertu, čime je Utah povela 55:51.

U završnici je zabio i ključnu tricu za 106:101 nakon što se Philadelphia primaknula na svega dva poena zaostatka. Bio je to posljednji koš Jazza na utakmici, kojim je Bogdanović zapravo donio pobjedu domaćinima.

Prvi strijelac Jazza bio je Donovan Mitchell s 24 poena, a goste je s 27 i 16 skokova predvodio Joel Embiid, koji se vratio nakon dvije utakmice suspenzije zbog naguravanja s Karl-Anthonyjem Townsom.

Utah je neporažena u četiri domaće utakmice, a ukupno je na omjeru 5-3. Philadelphia je u sezonu krenula s 5-0 i kratko bila jedina neporažena momčad u novoj sezoni, ali nakon toga izgubila je dvije za redom.




Autor:Dnevno.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.