VIDEO: Papiga Mani poručuje Paulu: Ma kakva Španjolska, nemaš pojma!

Autor: M.S.

Mani nije dugo u poslu predviđanja rezultata utakmica, no od četvrtine finala nije pogriješila. S druge strane, iskusnom Paulu finalne tekme su slaba točka - krivo je predvidio pobjedu Njemačke u finalu Eura 2008. godine.

Na Dalekom istoku u javnost je izišla papiga koja tvrdi da može nadmašiti vidovitu hobotnicu Paula. Singapurska papiga Mani točno je pogodila pobjednike četvrtfinala SP-a, te nakon toga i Španjolsku pobjedu nad Njemačkom u polufinalu. No to nije ništa posebno, poznavajući Paulov dugogodišnji gotovo besprijekoran učinak.

Ipak, Paul je možda naišao na dostojnog i opasnog takmaca – dok hobotnica predviđa da će Španjolska pobijediti Nizozemsku u finalu, 13-godišnja papiga Mani tvrdi baš suprotno! Naime, Mani je svojim vidovitim kljunom okrenula karticu s nizozemskim barjakom.

Ovo je vijest koja će zasigurno uvesti nemir u redove Španjolske reprezentacije, kojoj je Paul bio sklon i prije. Tim više što je prije dvije godine, u finalu Eura 2008. krivo pretpostavio da će Njemačka pobijediti Španjolsku. Španjolska je dobila sa 1:0.

Mani nije imala takvih problema, jer je karijeru više orijentirala prema širem potrošačkom sektoru – pogađala je brojeve na lutriji i datume vjenčanja – no sad su u igru ušli kladioničari i Mani je prisiljena na širenje ponude kako bi zadovoljila sve zainteresirane.

No, zagazila je na Paulov teritorij.

Hoće li se hobotnica napokon slomiti pod pritiskom slave te hoće li Mani postati nova vladarica prognoziranja nogometnih rezultata u životinja saznat ćemo u nedjelju 11. srpnja.

Ako, pak, Paul ipak nije pogodio, možda španjolski premijer povuče ponudu koju mu je uputio, a zbog prijetnji ljutih njemačkih navijača.




Španjolski premijer ponudio zaštitu za hobotnicu Paula

POGLEDAJTE VIDEO:




Autor:M.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.