Instagram

(VIDEO) OVAKO ZGODNA JELENA ĐOKOVIĆ DUGO SE NIJE POJAVILA! Novakova supruga rijetko se pojavljuje u ‘provokativnim’ izdanjima

Autor: G.I.Š.

Supruga Novaka Đokovića, Jelena, očito je odlučila malo izaći iz medijske izolacije, te je ljepša polovica svjetski poznatog para odlučila dati intervju na K1 televiziji u Srbiji.

Jelena je poznata po tome kako je pobornica zdravog života i načina prehrane, a poznata je i po tome kako je vrlo rijetko našminkana, čak i u javnosti.

Primjerice mediju su zamijetili kako je Jelena bodrila Novaka na nedavno završenom Beograd Openu iz gledališta bez “grama šminke” na licu.

Odlično izgleda

No svi su u najavi intervju zamijetili kako je Jelana besprijekorno našminkana za nastup na televiziji, a i slažu se kako Jelenu već dugo nismo vidjeli u ovako “skockanom” izdanju.

Jelena će u intervjuu pričati o intimnim temama poput vlastitih snova iz djetinjstva i roditeljstva koje dijeli s Novakom.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.