Photo: Igor Kralj/PIXSELL, Ilustracija

(VIDEO) NEVJEROJATNE SCENE: Svi protiv svih, letjeli pendreci i šake!

Autor: Ivor Krapac

Dok u velikim dijelovima svijeta nema navijača ili u povoljnijoj varijanti ima jako malo ljudi na tribinama na sportskim natjecanjima, takvo stanje nije na snazi u bolivijskom nogometu odakle dolaze scene kakve se ne viđaju često, pogotovo u ovim vremenima.

Pri kraju godine od koje smo se oprostili, u navijački dobro posjećenoj utakmici tamošnjih klubova Bloominga i The Strongesta u završnici je došlo do velikog incidenta nakon što je u blizini jednog igrača The Strongesta eksplodirala petarda koja ga je očito jako unesrećila.

To se dogodilo dok je momčad uzdrmanog igrača vodila s 3:1, što je nagnalo nogometaše Bloominga da se počnu buniti kako je riječ o odugovlačenju, a gužva koja je iz toga nastala ubrzo je dobila jako velike razmjere, s razbuktavanjem koje se dogodilo nakon što je sudac kod 3:1 za goste označio kraj susreta.

Kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

U naguravanju su prvo sudjelovali igrači, gađanjem s tribina pridružili su se navijači kojih je bilo u velikom broju, a horde navijača ubrzo su se s tribina spustile na teren gdje je nastala sveopća tučnjava.

Kako bi pokušali barem donekle smiriti situaciju, s pendrecima u rukama reagirali su organi reda, što je dalo još jedan žestoki prilog ovoj kontroverznoj utakmici.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.