Foto: Jure Miskovic/CROPIX

(VIDEO) MINI VATRENI ISPALI S EURA! U grupi ostvarili dva poraza i neriješeni rezultat

Autor: Gordan Ivan Šojat

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija, do 17 godina, nije uspjela proći skupinu na Europskom prvenstvu, koje se održava u Mađarskoj.

U srijedu su mini Vatreni odigrali utakmicu protiv Nizozemske, na kojoj su uspjeli osvojiti i prvi bod, nakon što su s mladim Oranjama odigrali 1:1.

Hrvatska je tako u svojoj skupini D završila na trećem mjestu, baš ispred Nizozemske, zbog bolje gol razlike, dok su se u daljnji krug natjecanja plasirale reprezentacije Švicarske i Engleske.

Remi za rastanak

Nizozemska bila je bolji suparnik od mladih Hrvata tijekom cijele utakmice i poveli su u 53. minuti nakon greške našeg vratara Josipa Cundekovića.

Ipak Hrvatska U-17 uspjela je izjednačiti u 66. minuti nakon odlične reakcije braniča Osijeka Ljube Puljića, nakon ubacivanja Mikića. Do kraja susreta Nizozemci su pokušavali pobijediti, no ostalo je neriješeno. Golove sa susreta pogledajte OVDJE.

Podsjetimo, u prve dvije utakmice na Euru izabranici Roberta Jarnija doživjeli su dva poraza, od Engleske 1:0, i od Švicarske 2:1, a te dvije reprezentacije u međusobnom susretu igrale su Bez golova 0:0.




U četvrtfinalnim susretima Švicarska će igrati protiv Njemačke, dok će Engleska igrati protiv Francuske.

Autor:Gordan Ivan Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.