(VIDEO) KOMEMORACIJA ZA ZLATKA KRANJČARA: Pogledajte cjeloviti video najljepših trenutaka Cicine karijere

Autor: GIŠ

Zagreb i Hrvatska danas su se oprostili od istinske legende našeg nogometa Zlatka Cice Kranjčara. Westin i Mirogoj bili bi premali za sve one koji su željeli Cicu otpratiti na vječni počinak, no zbog poštivanja mjera broj okupljenih bio je ograničen.

Komemoraciju u Westinu vodio je Ivica Blažičko, a uz govornike Mirka Barišića, Zorislava Srebrića, Ćire Blaževića i naposljetku Nike Kranjčara koji su se svaki na emotivan način prisjetili Cice prikazan je kratki film o karijeri Zlatka Kranjčara.

Među ostalima, komemoraciji su prisustvovali Velimir Zajec, Marko Mlinarić, Stjepan Deverić, Tomo Ivković, Zvonimir Boban, Nikola Jurčević. Također, bili su predstavnici šampionske generacije Zagreba Antonio Franja, Dalibor Poldrugač. Kao i Miroslav Blažević, Mirko Jozić, Ante Čačić te ministrica sporta Nikolina Brnjac.

 

Posljednji ispraćaj na Mirogoju okupio je više stotina ljudi. Cico je dobio svoje mjesto u Aleji velikana uz još dvije Dinamove legende Krasnodara Roru i Slavena Zambatu.




Autor:GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.