FOTO: YouTube

(VIDEO) Kaos u kavezu: Brazilski borac pobjegao, bijesna publika gađala ga iz gledališta

Autor: Željka Orešković

Ono što je trebalo biti borilački spektakl pretvorilo se u opći kaos.

U Dagestanu je u ponedjeljak navečer održan Fight Nights Global 73, a borbena večer ostat će zapamćena po kaosu koji je izbio tijekom glavne borbe večeri. U kavezu u se tada, oči u oči, našli Brazilac Diego Brandao i Rus Akhmed Aliev.

Borba koja je po svemu izgledala obećavajuće u trenu se pretvorila u kaos. Otprilike minutu prije isteka druge runde došlo je do prekida, a sve je krenulo kada je Aliev udario Brazilca glavom u prsa. Tu je sudac intervenirao, a Brandao je prigovarao, što je Rus iskoristio kako bi mu uputio još nekoliko nedopuštenih udaraca.

Sudac je ponovo uskočio, ali razjareni Brazilac udario je Rusa nogom u glavu, što je, također, ilegalni udarac. Sudac ih je tada digao na noge, a bijesna publika počela je gađati Brazilca bocama iz gledališta.

U tom trenu Brandau je prekipjelo, te je preskočio kavez i napustio borbu. Nekoliko trenutaka kasnije vratili su ga unutra, ali tek kako bi Alieva proglasili pobjednikom i to tehničkim nokautom, odnosno povlačenjem iz borbe. Čini se da organizatorima nije bilo dovoljno cirkusa pa su borce još natjerali i na zajedničko “prijateljsko” fotografiranje.

Autor:Željka Orešković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.