Photo: Profimedia

(VIDEO) KAOS NA OPROŠTAJU OD LEGENDE: Policija žestoko reagirala, svi žele doći blizu!

Autor: Ivor Krapac

Započeo je oproštaj od legendarnog Diega Maradone u Buenos Airesu, a događaj koji je tužan i svečan dobio je i razmjere kaotičnog.

Svi žele što brže biti blizu lijesu s tijelom velikog Argentinca u domu argentinske vlade, Ružičastoj kući, gdje se brojni obožavatelji opraštaju od Maradone, no ta nestrpljivost dovela je i do sukoba s policijom koja je morala reagirati silom.

Snimke ograda koje padaju i reakcije organa reda užarile su situaciju koja je ionako naelektrizirana zbog emocija koje su uvijek bile povezane s Maradonom, koji je u svojoj domovini, ali i drugdje, bio više od igrača.

Sve je počelo još rano ujutro po lokalnom vremenu, a priča će ići dalje s obzirom na to da je bilo najavljeno da bi se od Maradone moglo oprostiti čak milijun ljudi.

Scene gužve su u sadašnjim vremenima posebno opasne i zbog širenja koronavirusa, no situacija je takva da su se rijeke ljudi ipak našle na prostoru koji nije velik, a čekat će svoj red u procesiji do lijesa koji je prekriven argentinskom zastavom.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.