screenshot/ Twitter

(VIDEO) KAKVO LUDILO NA PARKETU ZBOG JEDNOG LAKTA! Pogledajte masovnu tučnjavu, sudjelovala i bivša megazvijezda

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Tajvan baš i nije zemlja koja je poznata po košarkaškim uspjesima. Bez obzira na to zadnjih godina brojne zemlje dalekog Istoka sve više ulažu u košarku pa u njihovim ligama igraju brojne bivše zvijezde NBA i Eurolige.

Možda i najveća zvijezda koja je tamo otišla je Dwight Howard. Čovjek koji je 8 puta bio All star, 5 puta izabran u najbolju momčad lige te tri puta najbolji obrambeni igrač lige od ove sezone član je tajvanskog Taoyuan Leopardsa.

Upravo od tamo stiže vijest o žestokoj masovnoj tučnjavi igrača na utakmici Taoyuan Leopardsa i Taiwan Beer HeroBears, u kojoj je isključeno čak 12 košarkaša.

Šake su letjele

Minutu prije kraja sijevnuo je lakat, stigao brzi odgovor i sve se ubrzo pretvorilo u scene koje možemo vidjeti u filmu. Nakon što su se igrači počeli tuči u jednom trenutku trener je uletio i šakom u stilu Mike Tysona udario protivnika.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Edin Enciklopedija (@edinenciklopedija)

Dok se to sve događalo Howard je bio mirotvorac te je razdvajao igrače i pokušao smiriti ludnicu koja je nastala na parketu. Isključeno je čak 12 igrača među kojima i  mirni Howard.




Howard se sigurno pitao treba li mu ovo s 38 godina, ali zatim se sjetio da ima petero djece s petero žena pa treba netko i alimentaciju platiti. Amerikanac je bio velika zvijezda i jedan od najboljih igrača lige, ali su ga ozlijede zaustavile na vrhuncu. Poznat je i kao veliki humanitarac i dobitnik brojnih priznanja baš zbog toga.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.