Foto:Twitterscreenshot

(VIDEO) KAKO JE DOSTAVLJAČ HRANE PREKINUO UTAKMICU! Nonšalantno ušetao na teren: ‘Ma to je sudac sigurno naručio’!

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Do sada smo se stvarno svačega nagledali na sportskim terenima što nema veze sa sportom, ali jedan ‘majstor’ iz Amerike dosegao je novu razinu ozbiljnog pristupa poslu.

Naime, tijekom utakmice američke sveučilišne košarke između Loyola Chicago Ramblersa i Duquesne Dukesa, utakmica je naglo prekinuta, a razlog tome bio je dostavljač na terenu.

Momčad Loyole bila je u napadu kad se dostavljač nonšalantno došetao na parket usred akcije, ali njemu je bilo jedino bitno dostaviti hranu do mušterije.

Utažio glad

Iako ga je sudac pokušavao izbaciti s terena, dostavljač se nije dao maknuti pa je utakmica na kraju morala biti prekinuta.

Komentatori su se šalili kako je sudac naručio dostavu, a na kraju kupac je pronađen u gledalištu i svi su ga mogli vidjeti jer su ga prikazali na velikom ekranu na semaforu.

 




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.