screenshoot

(VIDEO) KAKO BRUTALNO! Boksač iz Italije ‘ubijao Boga’ u policajcima u civilu, a onda su stigli kolege! Sve se završilo s puno krvi!

Autor: T.Š.

Neimenovani 22-godišnji talijanski amaterski boksač izmlatio je u noći sa srijede na četvrtak dvojicu policajaca u civilu nakon što je jedan kafić u Barceloni napustio bez plaćenog računa.

Tako barem prenose španjolski portali, koji ističu i to da je prethodno fizički nasrnuo na osoblje lokala koje ga je pokušalo zaustaviti pri izlasku iz objekta. Jedan je od zaposlenika pronađen  potpuno krvavoga lica, a ništa bolje nije prošao ni policajac u civilu koji je zadobio dva žestoka udarca u glavu kada mu se pokušao približiti.

Svemu tome je svjedočila i jedna građanka s balkona, čiji je zapis otkrio i to da je boksač policajcima htio otuđiti vozilo, odnosno da mu je naglo splasnuo entuzijazam kada su policajcima u civilu u pomoć dotrčale kolege.

Tada je već nakon prvog udarca pendrekom pao na tlo, te je u nastavku večeri priveden uz svog godinu dana mlađeg prijatelja uz kojeg je stigao u Barcelonu u turistički obilazak




(FOTO) BRUTALNO PRETUČENA DJEVOJKA TURSKOG NOGOMETAŠA: ‘Ne želim više šutjeti!’




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.