Foto: Imago Sports/GuliverImage

(VIDEO) KAKAV POTEZ SRPSKOG KLUBA: Tužit će svog navijača radi pljuvanja na suca

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Zanimljivu odluku donijela je uprava KK Partizan. Naime, na utakmici između Partizana i Baskonije jedan je navijač beogradskog kluba pljunuo na suca, a klub je zaradio kaznu.

Klub je zatim odlučio tužiti navedenog navijača. Partizan je ovog počinitelja snimio, objavio na društvenim mrežama te je pokrenuo tužbu kojom od njega traži novac za kaznu i dodatne troškove.

Iz kluba su poručili da više neće tolerirati sramotno ponašanje svojih navijača te će svaki ovakav potez žestoko sankcionirati što vidimo iz ovog primjera.

Navijački neredi

Partizan je i prošle sezone imao problema s navijačkim neredima, i to posebno u derbijima s Crvenom zvezdom. Često su se zbog toga tribine praznile, a klub novčano kažnjen.

 

Euroligina kazna iznosi pet tisuća eura, a Partizan je uz objavu snimke poručio kako je pojedincu zabranjen ulazak na sve domaće utakmice beogradskog kluba.

”Lice S.G. je legitimirano od strane policije i njemu je od sada doživotno zabranjen ulazak u dvoranu gdje god da Partizan igra kao domaćin. Kao što se vidi na snimci, S.G. je ničim izazvan, pri uvjerljivom vodstvu Partizana i bez ikakve sumnje u bilo koju odluku suca učinio ovo djelo” napisali su iz kluba.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.