Photo: Marko Prpic/PIXSELL

(VIDEO) JUNAK HAJDUKOVE POBJEDE: ‘Moramo biti oprezni, čeka nas trik-utakmica’

Autor: M.L.Š

Hajduk je slavio na gostovanju kod Rijeke s 1:0, a heroj je Lovre Kalinić koji je obranio kazneni udarac u 95. minuti utakmice.

‘’Najvažnije je da smo dobro reagirali nakon korone, a zasluženo smo pobijedili uz konkretnije šanse i tri boda idu s nama”, rekao je Kalinić nakon utakmice te dodao:

“Mlada smo ekipa, bit će oscilacija u igri, to je normalno, ali u svakoj utakmici ćemo dati maksimum. Nas u svakom susretu zanimaju tri boda i u Kupu da odemo što je dalje moguće. Nećemo sad poletjeti radi ovoga, nogomet se igra radi pobjeda i to nam mora postati rutina. Moramo nastaviti ovim putem i mislim da smo na dobrim stazama.”

Komentirao je utakmicu u Kupu protiv Zagreba, koja je na rasporedu:

“To su trik-utakmice, gdje ako uđeš iti malo opušteno, protivnik želi pokazati da možda i on može nositi Hajdukov dres. Moraš ući maksimalno spreman jer nikad ne znaš u kojem grmu leži zec i odakle će iskočiti, tako da moraš biti maksimalno spreman bez obzira protiv kojeg protivnika igraš.”

Video pogledajte OVDJE.




Autor:M.L.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.