VIDEO: Joachim Low ‘smiruje’ živce na dječaku koji skuplja lopte

Autor: D.V.

Pogledajte kako se u jeku napada svoje reprezentacije zabavlja Joachim Low, trener Njemačke koji je poznat po svojoj smirenosti i uglađenosti.

Iako je rezultat i tijek utakmice djelovao jako napeto, izbornik njemačke nogometne reprezentacije, Joachim Low, smireno je pratio napade svojih nogometaša koji su vodili ‘rovovsku’ bitku protiv portugalskih kolega.

Rezultat je bio 0:0, a nervoza se osjećala u zraku. U svakom dodiru s loptom nogometaša iz obje reprezentacije, mogla se isčitati nervoza i strah, ali, uvijek uglađen i fin, Low je potpuno smireno pratio tijek događanja na terenu.

U svom tom ludilu našao je vremena pozabaviti se i sa službenim skupljačem lopti, dječakom koji je detaljno analizirao utakmicu. Ne znamo je li ovim potezom smirivao strasti zbog napete utakmice ili je jednostavno dokazao koliko je opušten u najtežim situacijama…

Autor:D.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.