Foto:youtubescreenshot

(VIDEO) ‘JE*EM TI MAMU’! Zloglasna srpska braća napala i vrijeđala Jacka Nicholsona!

Autor: Dnevno.hr/P.V.

Jedan od najpoznatijih navijača LA Lakersa svakako je Jack Nicholson, a koji se nakon nekog vremena opet vratio uz parket.

Poznati glumac, a koji danas broji već 86 godina, ispratio je još jedan poraz svoje momčadi, pa tako u finalu doigravanja Zapadne konferencije Lakersi gube čak 3-0 od Denver Nuggetsa.

Zanimljivo, njegov klutna pojava nije zasmetala braću Jokić da ga provociraju iz blizine, pa niti njegove pozne godine.

Incident na kraju

Nemanja i Strahinja su braća Nikole Jokića, srpskog majstora koji vodi Denver prema naslovu prvaka, a koji su poznati američkoj javnosti po nizu incidenata.

Jokići su glasni navijači Denvera, a nerijetko ulaze u verbalne okršaje s bilo kim, nekad skoro pa to preraste i u fizički sukob.

Dakle, dok je stari Jack izlazio s parketa Jokići su mu dobacivali “vidimo se sljedeće godine” te mu mahali ironično dok je izlazio iz dvorane.




Jedan od njih je čak opsovao u pravcu Nicholsona.

“Jeb*m ti mamu”.

Dakako, tamošnji su mediji prenijeli kako se slavnog glumcu to dobacivanje nije baš svidjelo.

Autor:Dnevno.hr/P.V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.