screenshot/ Twitter

(VIDEO) IZBILA VELIKA TUČA IZMEĐU IGRAČA I POLICIJE: Pogledajte veliki incident u Španjoskoj

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Gotovo nevjerojatan incident  dogodio se u ponedjeljak navečer ispred madridskog hotela u kojem je smještena peruanska nogometna reprezentacija.

Peruanci u utorak na Atleticovom stadionu igraju prijateljsku utakmicu protiv Maroka, a večer ranije je ispred hotela došlo do sukoba s policijom.

Zanimljivo je i to da nisu se samo navijači obračunali s policijom nego i igrači. Do problema je došlo kad su se stotine navijača okupile pred vratima hotela u želji da pozdrave svoje miljenike.

Žestoki sukob

Svjedoci događaja tvrde, na koje se poziva španjolski dnevnik Marca, jedan je policajac gurnuo peruanskog reprezentativca Yoshimara Yotúna, zamijenivši ga s navijačem, na što mu je nogometaš odgovorio istom mjerom.

 

Novinska agencija EFE objavila je da vratar peruanske momčadi Pedro Gallese završio u policijskoj postaji u Madridu, a potvrdilo je to kasnije i peruansko Ministarstvo vanjskih poslova.

“Generalni konzulat Perua u Madridu potvrdio nam je da je nogometaš Pedro Gallese pušten iz policijske postaje u kojoj je davao iskaz. Protiv njega nije podignuta optužnica” zaključili su.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.