Foto: Screenshot/TV Arena Sport

(VIDEO) IZBILA MASOVNA TUČNJAVA, BLIZU I NAJBOLJI HRVAT: Sve krenulo od opasnog poteza, na krivca odmah ‘nagrnuli’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nakon Božića i u očekivanju proslave dolaska 2023. godine, vlada blagdansko raspoloženje, ali ne baš među svima i na svim mjestima na svijetu. Za vrijeme jedne utakmice sinoćnjeg programa na NBA parketima dogodilo se nešto sasvim drugačije, s tučnjavom i naguravanjem u kojem je sudjelovalo više igrača, a epilog je došao s nekoliko isključenja.

Dok su igrali Orlando Magic i Detroit Pistonsi, sve je ‘zakuhao’ njemački reprezentativac Moritz Wagner, član Magica. Wagner je nakon borbe za loptu odgurnuo protivničkog igrača Killiana Hayesa, u stilu kako se obično ide u duele u hokeju na ledu, a slijedila je reakcija u kojoj je sve sa strane pratio i Bojan Bogdanović, najbolji hrvatski košarkaš, od ove sezone u dresu Detroit Pistonsa.

Wagnera je nakon njegovog oštrog ‘starta’ prvo odgurnuo Hamidou Diallo, potom ga je u stražnji dio glave udario sam Hayes, a slijedilo je veliko naguravanje u kojem nije bilo jednostavno razdvojiti strane u sukobu.

Suci obavili posao

Nakon što je došlo do gužve, pune ruke posla imala je sudačka ekipa, a obavila ga je isključenjima za trojicu glavnih igrača u ovom sukobu, Wagnera u dresu Magica te Dialla i Hayesa kod Pistonsa.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu – ovdje.

Nakon što se snimka raširila, mnogi su u svojim reakcijama na Twitteru osudili Moritza Wagnera od čijeg je poteza sve krenulo.

Bio je tu i jedan podsjetnik na Wagnerov svojedobni sudar s Giannisom Antetokounmpom, grčkom zvijezdom u dresu Milwaukee Bucksa, a kako je to izgledalo, pogledajte – ovdje.




Ono što se zbivalo nakon Nijemčevog poteza u sinoćnjoj utakmici zasjenilo je pobjedu domaćih Pistonsa sa 121:101 protiv Magica, čime je klub iz Detroita prekinuo niz od šest poraza.

Bogdanović je u pobjedi sudjelovao s 14 poena, pet asistencija i tri skoka. Šut iz igre nije bio dobar, najbolji hrvatski košarkaš bio je na 4/14, od čega 1/5 za tricu, a tome je pridodao 5/6 iz slobodnih bacanja. U veliku gužvu se nije uključivao, ‘šou’ koji je izazvao njemački igrač pratio je sa strane…

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.