Foto:youtubescreenshot

(VIDEO) IZABRANI NAJBOLJI ULTRASI GODINE: Evo kojih su Top 10 navijačkih skupina u Europi

Autor: G.I.Š.

Uz sportske nagrade koje se dodjeljuju krajem godine, YouTube kanal i web stranica “Ultras World” ima svoj odabir najboljih navijača protekle godine, a po njima naslov su odnijeli navijači iz Poljske.

Ultrasi Legije iz Varšave su tako proglašeni najboljom skupinom u protekloj 2021. godini, koji su poznati po svojim koreografijama, ali i sudarima s protivničkim navijačima.

Tako su ove godine navijači Legije posjetili Zagreb, gdje su došli u Dubravu tražeći Bad Blue Boyse, u želji da se obračunaju s najžešćim navijačima Dinama.

Delije druge




Po stranici “Ultras World” drugi na listi za 2021. godinu su navijači Crvene zvezde Delije, dok su treći ultrasi Zenita iz St. Petersburga gdje igra naš Lovren.

U TOP 10 navijača u Europi nema hrvatskih navijačkih skupina, a u izboru su još bili četvrti navijači Olimpiquea iz Marseillea, a iza njih su redom Ultrasi Brondbyja, Djurgardensa, Kopenhagena, Slavije iz Praga, Ferencvaroša i Ruch Chorzówa.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.