FACEBOOK

(VIDEO) Inter slomio Genou tek u smiraju utakmice

Autor: Andrija Kačić Karlin

 Pobjedu Interu donio je Danilo D'Ambrosio golom u 88. minuti...

U susret šestog kola talijanskog nogometnog prvenstva Inter je teškom mukom pobijedio Genou 1-0. Pobjedu Interu donio je Danilo D’Ambrosio golom u 88. minuti.

Inter je dominirao veći dio utakmice, ali nikako nije uspio probiti raspoloženog Mattiju Perina. U prvom poluvremenu domaćin je najbliže pogotku bio u 45. minuti kada je Marcelo Brozović pogodio vratnicu. Ipak, obrana momčadi Ivana Jurića je kapitulirala u 88. minuti kada je D’Ambrosio zabio nakon ubačaja iz kornera.

Ivan Perišić je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok je Brozović igrao do 81. minute. Gosti su u samoj završnici ostali bez dvojice isključenih igrača. U 90. minuti je isključen Stephane Omeonga, a u drugoj minuti sudačke nadoknade i Adel Taarabt.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.