FOTO: Dalmatinski portal

(VIDEO) INCIDENT U MAKARSKOJ: Novo Vrijeme pobijedilo pa se protivnici odlučili potući s igračima, policija intervenirala

Autor: Mario Lacković

Novo Vrijeme Apfel napravilo je veliki korak prema plasmanu u Elitnu rundu futsal Lige prvaka. Makarani su u drugom dvoboju skupine 6 Glavne runde pred svojim navijačima porazili armenskog prvaka Lea 5:3 uz tri pogotka Igora Osredkara, sva tri u drugom poluvremenu. To znači da je hrvatskom prvaku u petak protiv Shkupija dovoljan bod za matematičku potvrdu prvog mjesta. Shkupi je u prvom susretu dana sa 7:4 svladao Omoniju.

No nakon utakmice igrači armenskog Lea odlučili su napasti futsal igrače Novog Vremena jer se nisu mogli pomiriti s porazom. Što je utakmica dalje odmicala, sve je više bilo rubnih situacija, a svoje usijanje je doživjelo nakon sučeva zvižduka kada su dva gostujuća navijača uletjela na teren te je krenuo opći metež.

Tada su na teren uletjeli redari koji su pokušali smiriti situaciju, ali bezuspješno. Igrači i navijači Lea su se s njima počeli naguravati te je bilo pitanje vremena kada bi došlo do incidenta. No tada je na teren ušla polcija, koja je intervenirala prema Armencima, pa su se stvari počele smirivati. Armenci su nakon toga počeli provocirati i publiku, ali su ih policajci odvojili.

To su stvarno ružne scene, ali netko bi stvarno trebao objasniti Armencima kako prihvatiti poraz.

Autor:Mario Lacković
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.