(VIDEO) HRVATSKA ZA FINALE PROTIV ATOMSKE NORVEŠKE: Ima li lijeka za leteće Skandinavce?

Autor: J.V.H.

Poznat je protivnik reprezentacije Hrvatske u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva koje se igra u Stockholmu. To će biti Norveška, jedina preostala reprezentacija sa svim pobjedama u natjecanju. Oni su u pobijedili Sloveniju 33:30. Z drugom polufinalnom dvoboju snage će odmjeriti branitelji naslova Španjolska i Slovenija, koja se unatoč porazu od Norveške i zahvaljujući porazu Mađarske od Portugala plasirala među najbolje četiri reprezentacije starog kontinenta.

 

Norveška je do pobjede stigla bez najboljeg igrača Sandera Sagosena, a najefikasniji su bili Kevin Gulliksen sa sedam, te Sander Overjordet i Eivind Tanges s po pet golova, dok su Sloveniju predvodili Nejc Cehte i Tilen Kondrin s po pet golova.

U prvom polufinalnom dvoboju u petak u 18:00 sati u Stockholmu igrat će Španjolska i Slovenija, dok će Hrvatska u 20:30 igrati protiv Norveške.

Susret za broncu igra se u subotu (18:30), dok je finale u nedjelju u 16:30 sati.

Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.