Photo: Igor Kralj/PIXSELL

(VIDEO) HRVAT REKORDOM KARIJERE RASTUŽIO SRBINA! Hrvatska zvijezda zabila 48 koševa u NBA ligi!

Autor: P. V.

Bojan Bogdanović oduševio je u noći sa petka na subotu. Postavio je svoj NBA rekord, jer Hrvat je iskrcao čak – 48 koševa!

Njegov Utah Jazz slavio je 127:120 protiv Denver Nuggetsa. Hrvatski košarkaš jednostavno nije mogao promašiti te večeri, zabio je čak 11 trica.

“Apsolutno svaki put kad sam šutirao, vjerovao sam da ulazi! Velika noć za sve nas!”, poručio je sjajni Bojan.

Velika večer Hrvata

Koliko je to velika brojka potvrđuje podatak da je zabio najviše za Utah od 1998. godine kad je Malone zabio 56 koševa.

“Bila je to velika večer i velika pobjeda za nas. U pravo vrijeme ulazim u formu, baš prije doigravanja”, rekao je Bogdanović.

Slavko Midzor/PIXSELL

Slobodna bacanja gađao je savršeno, osam od osam, a dodao je osam skokova, dvije asistencije i dvije ukradene lopte. Iz igre je pogodio 16 od 23 šuta.

Pohvalio ga je i trener:




“Sjajna utakmica, zabijao je na sve moguće načine. Mentalno je u savršenom stanju. Stalno ima pravi pristup, ali nitko u svlačionici nije iznenađen ovakvom njegovom utakmicom. Nevjerojatan je”.

Ostao je tako Nikola Jokić, srpski reprezentativac, u sjeni Hrvata, susjed je zabio 24 koša.

POGLEDAJTE SAŽETAK SJAJNE UTAKMICE BOGDANOVIĆAOVDJE




Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.