Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

(VIDEO) GROBARI SE OPRAŠTAJU OD BRUTALNO UBIJENOG VOĐE: U smrt ga je odvezla supruga

Autor: G.I.Š.

Navijači Partizana pod imenom “Partizanovci”, na svom YouTube kanalu postavili su video oproštaja od svog bivšeg vođe Gorana Veličkovića Goksija kojeg je ubio Veljko Belivuk znan kao Velja Nevolja.

Ista grupa navijača napravila je i mural posvećen Veličkoviću u Beogradu gdje su položeni vijenci i zastave navijačkih grupa i zapaljene svijeće.

Grobari su se skandiranjem ispred Saborne crkve, a nakon toga i bakljadom na Kalemegdanu, po posljednji put oprostili od svog “suborca sa šipke”.

Odvezla ga u smrt

Veličkovića je na sastanak smrti dovezla supruga. Ona ga je 3. kolovoza 2020. ostavila u centru Beograda i to je bio posljednji put da ga je vidjela.

Pošto se nije vratio kući, žena je odmah posumnjala da mu se nešto loše desilo i prijavila je slučaj policiji. Ona je slutila da Goran nije više među živima, a njene crne slutnje su se obistinile 4. veljače, nakon hapšenja Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove  kriminalne grupe.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.