(VIDEO) Futsal Dinamo organizirao jedinstven turnir! Evo o čemu se radi

Autor: Dnevno

Zbog trenutne globalne situacije koja je zaustavila gotovo sva sportska događanja u svijetu, i prisilila ljude na samoizolaciju, Futsal Dinamo je, kao jedini hrvatski klub sa svojom e-sport momčadi, pokrenuo Dinamov online turnir u video-igri FIFA.

Cilj ovog turnira bio je prije svega zabaviti igrače i navijače dok se nalaze u samoizolaciji i skrenuti im misli s tema s kojima smo svi okruženi posljednjih tjedana, no sami turnir je imao i natjecateljski karakter budući da su na njemu sudjelovali ponajbolji igrači video-igre FIFA u Hrvatskoj.

Na kraju je naslov, u jednom sportskom natjecanju koje se u posljednje vrijeme održalo u Hrvatskoj, osvojio Ivijan Svržnjak koji je u utorak u finalu s 4:0 bio bolji od Bernarda Čovića. U utakmici za treće mjesto Ivan Pandža nadvisio je Filipa Pločkinjića s 4:1, a obje polufinalne utakmice završile su s minimalnom pobjedom finalista. Svržnjak je svladao Pandžu s 3:2, a Čović Pločkinjiča s 2:1.

Završnicu turnira Futsal Dinamo je prenosio na svojem YouTube kanalu, a finalni dvoboj možete
pogledati ovdje:

Futsal Dinamo je na turniru nastupio sa sedam igrača (od 32 sveukupno) od kojih su najbolji rezultat ostvarili Filip Novak, Andrija Vrcan i Ajdin Ridžal koji su zaustavljeni u četvrtfinalu. Futsal Dinamo nastavit će organizirati Dinamove online turnire dok god traje period samoizolacije, a iduća dva održat će se već ovaj tjedan.




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.