Foto:screenshottwitter

(VIDEO) FRANCUZ NAPRAVIO ŠOU U RIMU: Svađao se sa sucima i uzimao ‘dokazni materijal’

Autor: G.I.Š.

Francuski tenisač Benoit Paire ponovno se našao u središtu pozornosti zbog izuzetno neobičnog ponašanja na meču, gdje je ljutiti Francuz koristio i mobitel kao dokaz.

Naime, Paire je poražen u prvom kolu Mastersa u Rimu od Talijana Stefana Travaglie sa 2:0, a meč je obilježilo Francuzovo svađanje sa sucem nakon, po njemu, krivo dosuđenog auta.

Pri rezultatu 2: 2 u drugom setu nakon Paireovog servisa, linijski sudac viknuo je aut, ali se Francuz se nije složio s tom odlukom pa se posvađao s glavnim sucem Carlosom Bernardesom. Zamolio ga je da siđe sa stolice da vidi trag, ali odbio je i ponovio da je linijski sudac dobro donio odluku.

Napravio fotografiju traga

Na kraju Paire je izgubio taj servis gem, a onda je ljutito došao do klupe i uzeo mobitel, fotografirao trag lopte na terenu i žestoko se posvađao s Bernardesom.

Bernardes: Za to ćete biti kažnjeni …

Paire: Koja je kazna?




Bernardes: Benoit, nije na meni da odlučim.

Paire: Koliko će me ATP kazniti?

Bernardes: Ne znam, Benoit, ali znam da to ne možeš učiniti.




Paire: OK, platit ću kaznu. Platit ću, baš me briga!

Sudac je upozorio Francuza, koji se tu nije zaustavio. Nakon razgovora s njim, otišao je do publike kako bi komentirao kontroverznu situaciju s nekim od gledatelja.

“Nikad nisam vidio takvu pogrešku, nikad”, nije se mogao prestati čuditi Paire.

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.