Instagram

(VIDEO) Fantastični Mario Pašalić zabio hat-trick; Atalanta samljela Bresciu!

Autor: N.M/Dnevno

Gosti su samo svojim drugim golom malo uljepšali dojam a momčad iz Bergama ovom je pobjedom izbila na drugo mjesto prvenstvene ljestvice.

Ali, tu nije kraj showa našeg  reprezentativca. Samo nekoliko minuta  kasnije ponovno zabija za Atalantu i  upisuje hat-trick. Dok svira radio… briljantni Mario Pašalić.

Tek što je počelo drugo poluvrijeme, točnije nakon desetak minute igre u nastavku Mario Pašalić je dobio još jednu sjajnu loptu u prostor i u 55. minuti susreta udarcem s desne strane iskosa zabio svoj drugi pogodak na utakmici.

Ali, tu nije kraj showa našeg  reprezentativca. Samo nekoliko minuta  kasnije ponovno zabija za Atalantu i  upisuje hat-trick. Dok svira radio… briljantni Mario Pašalić.

Čudesnu momčad iz Bergama to nije smelo, nastavili su igrati svoju prepoznatljivu igru i vrlo brzo ponovno došli u vodstvo. U razdoblju od 25. do 30. minute gosti su triput morali po loptu u mrežu. Redom su zabijali  De Roon, Malinovsky i Zapata.

No Brescia je brzo sve vratila u egal, i rezultat je od 8 minute 1:1.

Atalanta je povela u drugoj minuti golom zabio je Marija Pašalića! Temeze je osvojio loptu na sredini terena, gurnuo ju odmah naprijed prema Malinovskom, a Ukrajinac je također odmah proslijedio do Pašalića koji je ušao u kazneni prostor i zabio u bliži golmanov kut za rano vodstvo.




 

U 33. kolu Atalanta na svom stadionu igra protiv Brescie. Uz Marija Pašalića od početka je svoje mjesto u momčadi domaćih našao i Boško Šutalo.

Momčad GianPiera Gasperinija veliki je favorit protiv pretposljednje momčadi lige. Pobjeda bi im donijela drugo mjesto na ljestvici i tri boda zaostatka od Juventusa.




Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

https://www.dnevno.hr/sport/video-opet-je-pokleknuo-adriano-se-unistio-od-alkohola-prijatelj-mu-je-podmetnuo-leda-1501209/

Autor:N.M/Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.