Foto: Marko Prpic/PIXSELL

(VIDEO) DUGO BEZ UČINKA: Napadač koji je postao Dalićev primjer napokon zabio!

Autor: I.K.

Nekadašnji hrvatski reprezentativni napadač Nikola Kalinić istaknuo se golom u dresu Verone u dolasku do domaćeg remija protiv Bologne u pretposljednjem kolu talijanskog prvenstva. Utakmica je završena s 2:2, a Kalinić je bio strijelac za privremeno vodstvo svoje momčadi u 53. minuti, kada je zabio za 2:1.

Hrvatski trener Ivan Jurić držao je Kalinića u igri do 74. minute. U akciji je bio i golman Ivor Pandur, koji je odradio cijelu utakmicu za Veronu.

Kalinićev gol pogledajte ovdje. (TV prava: TV Arena Sport)

Zabio tek drugi put od dolaska

Nekadašnji hrvatski reprezentativac je u remiju protiv Bologne zabio svoj tek drugi gol za Veronu. Prvi se dogodio u siječnju protiv Crotonea.

Nakon što je došao u Jurićevu momčad, Kalinića su mučile i ozljede koje su mu smanjile minutažu.

Pamti se epizoda iz Rusije

Igrajući za Hrvatsku, Kalinić je imao 15 golova u 42 utakmica, ali reprezentativna karijera mu je u ljeto 2018. završena na neslavan način.

Izbornik Zlatko Dalić je na početku puta prema srebru na Svjetskom prvenstvu u Rusiji udaljio Kalinića iz reprezentacije zbog toga što nije htio ući u igru protiv Nigerije, tvrdeći da ga bole leđa, a to mu se nije dogodilo prvi put s obzirom na to da je slično reagirao i dok se SP bližilo. Dalić nije mogao prijeći preko takve reakcije i Kalinić je postao negativan primjer zbog toga što se prvi put dogodilo da je hrvatski reprezentativac udaljen iz momčadi za vrijeme velikog natjecanja.




Nakon toga, 33-godišnji napadač se više nije vraćao u dres Vatrenih.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.