(VIDEO) DOBRE VIJESTI ZA BJELICU UOĆI SRAZA SA ŠAHTAROM: Amer Gojak zabio Grcima

Autor: J.V.H.

Dinamovac Amer Gojak zabio je za BiH u porazu od Grčke koji ih je udaljio od Eura 2020. Precizan je bio u 35. minuti kada je lijepo pogodio zabivši gol s pet metara.
Pogodak možete pogledati OVDJE.

Prvi susret s Ukrajincima na rasporedu je 22. listopada u Ukrajini, potom slijedi dvoboj na Maksimiru 6. studenog.

Podsjećamo da se Dinamov veznjak Arijan Ademi ozlijedio u pobjedi Makedonije protiv Slovenije u Skoplju. Dobio je jak udarac u gležanj i zbog toga propustio utakmicu protiv Poljske u gostima. Dobra je vijest da je u Makedoniji obavio rendgen, koji je pokazao kako nema ozbiljnog oštećenja na gležnju, ali svejedno mora ići na magnetsku rezonancu.

Međutim, nisu to jedine muke po Bjelicu. Problema s gležnjem ima i napadač Bruno Petković, koji je nakon utakmice u Cardiffu završio na terapijama. Zbog tog udarca je morao izaći iz igre, odnosno Zlatko Dalić ga je zamijenio kako ne bi dodatno pogoršao ozljedu.

Rezultati by SofaScore




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.