(VIDEO) Dinamov kapetan potpisao novi ugovor: Klub mu tom prilikom odao posebnu počast

Autor: Dnevno

Dinamov kapetan Arijan Ademi potpisao je novi ugovor s klubom do 2025. godine, prenosi portal Nogometplus. Reprezentativac Sjeverne Makedonije je član Plavih od srpnja 2010. godine kada je pristigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Šibenikom te je dosad upisao 239 nastupa u kojima je postigao 21 gol.

Okitio se s osam naslova prvaka Hrvatske te tri osvojena kupa. Jednu polusezonu je proveo i na posudbi u Lokomotivi, a u razdoblju od 2015. do 2017. godine je bio pod suspenzijom zbog dopinga jer je koristio propisani lijek koji je bio kontaminiran nedopuštenom supstancom.

Ovog prijelaznog roka je bio nadomak napuštanju kluba i odlaska u Al Nasr kojeg vodi hrvatski trener Krunoslav Juričić, ali se naposljetku predomislio je odbio unosnu ponudu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Nakon potpisa novog ugovora Ademi je rekao: “Govorio sam da ću ići, ali u jednom trenutku sam vidio da to ipak nije pravi put za mene i da to nije ono što ja želim u životu. Predomislio sam se. Ovim putem ispričavam se još jednom Krunoslavu Jurčiću, nije bilo u redu niti profesionalno to što sam napravio. Ostat ću ovdje do kraja karijere, jedino ako baš bude neka ponuda nekog kluba iz Lige petice. Ali ostvario sam se, igrao sam za Dinamo, igrao sam Ligu prvaka. Sigurno da imam još ciljeva, doživio sam puno stvari ovdje. Želim biti najtrofejniji igrač Dinama, imati najviše europskih nastupa… isto tako, želim opet igrati s Dinamom Ligu prvaka, proći u osminu finala”.

Dinamo je povodom potpisa novog ugovor s Ademijem pripremio limited edition dresove kapetana, s posebnom siluetom na rukavu, u posebnom ekskluzivnom pakiranju te potpisom i u ediciji od samo 199 primjeraka koji će se od sutra naći u prodaji.

 




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.