Photo by Clive Mason/Getty Images

(VIDEO) CHELSEAJEVI IGRAČI DIVLJALI NA TRIBINAMA: Burno proslavili prolazak u četvrtfinale

Autor: F.F

Chelsea je jučer slavio protiv Atletico Madrida 2:0 te izborio prolazak u četvrtfinale po prvi puta još od 2014. godine. Momčad Thomasa Tuchela u prvoj je utakmici slavila 1:0 te su na kraju prolaz u drugu fazu natjecanja zaradili lakše od očekivanog.

Chelsea je poveo u 34. minuti pogotkom Hakima Ziyecha na asistenciju Time Wernera, nakon lijepe kontre. Valja napomenuti kako je Atletico bio oštećen za kazneni udarac, kada je Azpilicueta srušio Carrasca u šesnaestercu, no glavni sudac samo je odmahnuo rukom.

Do drugog pogotka Chelsea dolazi u nadoknadi drugog poluvremena. Ponovno lijepa kontra, a ovoga puta na asistenciju Pulišića pogađa Emerson koji je u igru ušao samo par trenutaka ranije. Da je situacija u Chelseaju sjajna te da ekipa uživa u momčadskom duhu pokazali su igrači koji nisu nastupali u uzvratu.

Naime, ozlijeđeni Thiago Silva te suspendirani Jorginho i Mason Mount proslavili su pogodak Emersona na tribinama, a pogledajte kako ispod teksta.

Thiago Silva, Mason Mount and Jorginho celebrating Emerson’s late goal from r/soccer




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.