photo:profimedia

(VIDEO) BRUTALAN KNOCK OUT KHALIDOVA ZA POJAS! Stipu Bekavaca nokautirao ‘Poljski Medvjed’ na KSW 55

Autor: G.I.Š.

Sinoć je u poljskom Lodzu održan još jedan MMA spektakl na kojem je sudjelovao i hrvatski predstavnik Stipe Bekavac a večer će ostati zapamćena po ekspresnoj pobjedi u meču večeri između Poljaka Mamed Khalidov i Engleza Askhama a snimku pogledajte OVDJE.

Kao što bi se reklo, boba nije nit počela, a Khalidov je već uputio prekrasan udarac nogom koji je pogodio u glavu njegovog suparnika te sucu nije preostalo ništa drugo nego da pokaže kraj meča već u 33 sekundi. Tako je Poljski borac postao prvak u srednjoj kategoriji a da se nije pošteno ni oznojio.

Na ovoj istoj priredbi nastupio je i hrvatski borac  Stipe Bekavac te je upisao još jedan poraz. Poljski borac Przemyslaw Mysiala poznatiji pod nadimkom Poljski Medvjed nokautirao ga je u drugoj rundi KSW 55 borilačke priredbe. 37-godišnjem Bekavcu ovo je bio peti uzastopni poraz, treći uzastopni u KSW-u u povratničkoj borbi piše net.hr.

KSW 55 rezultati:

Mamed Khalidov def. Scott Askham, KO, R1

Michal Materla def. Aleksandar Ilić, TKO, R2

Damian Janikowski def. Andreas Gustafsson Berg, podijeljena odluka sudaca




Tomasz Romanowski def. Ion Surdu, jednoglasna odluka sudaca

Damian Stasiak def. Patryk Surdyn, submission (arm-triangle choke), R2

Przemyslaw Mysiala def. Stjepan Bekavac, TKO, R2




Krystian Kaszubowski def. Jakub Kamieniarz, jednoglasna odluka sudaca

Karolina Wojcik def. Sylwia Juśkiewicz, jednoglasna odluka sudaca

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.