Screenshot

(VIDEO) BIZARNA REAKCIJA: Pogledajte autogol zbog kojeg ismijavaju krivca

Autor: I.K.

Rui Faria, obrambeni igrač portugalskog Vilavardensea, izazvao je veliku pozornost kod kuće i drugdje u Europi zbog autogola u utakmici protiv Vianensea u tamošnjoj trećoj ligi.

Faria je zabio u situaciji kada je suparnička momčad povukla opasnu akciju prema golu njegovog kluba, a nakon što je protivnička momčad pogodila gredu, on je glavom poslao loptu u mrežu svoje momčadi kada prave prijetnje više nije bilo.

Vianense je bizarnim autogolom došao do 2:0 na kraju utakmice, a Fariju su nakon toga ismijavali, pa i prozivali i napadali, što je izazvalo reakciju njegovog kluba.

Vilaverdense je u priopćenju za javnost istaknuo da Faria ima podršku kluba, dodajući da je obrambeni igrač bio umoran i da bi se to moglo dogoditi bilo kome tko se bavi nogometom.




Klub je odbacio optužbe da je strijelac autogola to napravio namjerno, ističući da Vilaverdense štiti prave sportske vrijednosti i da se uvijek drže činjenica za koje smatraju da su na strani njihovog igrača.

 




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.