screenshot

(VIDEO) BIVŠI NOGOMETAŠ VARDARA RANJEN U RAKETNOM NAPADU! Kuća mu totalno uništena, jedva izvukao živu glavu u Izraelu

Autor: I.K.

Ibezito Ogbonna, nekadašnji napadač makedonskog Vardara, podijelio je još jedno od mnogih dramatičnih svjedočanstava iz palestinsko-izraelskog sukoba koji se ne smiruje već više od tjedan dana. Danas u Izraelu, 38-godišnji Nigerijac doživio je strahotu nakon što je jedna od raketa koje šalje palestinski Hamas pala na njegovu kuću, a u tom napadu bio je i ranjen.

Srećom, ozljede su bile lakše.

‘Živ sam i dobro sam, ali dom mi je uništen’, otkrio je Ogbonna u poruci koju je objavio na Facebooku.

Objavio je i snimku

Ogbonna je ovaj napad približio i snimkom koju je na YouTubeu prenio makedonski Sport1.

 

U Izraelu već nekoliko godina

Nigerijski nogometaš je u skopskom Vardaru igrao u sezoni 2012./13., a prije toga, s Izraelom se upoznao nastupajući za Hapoel iz Tel Aviva u kojem je bio od 2003. do ’07.

Ogbonna u Izraelu ponovno živi od 2017., a danas se i dalje bavi nogometom. Član je Agudat Sporta iz Ashdoda, koji igra u trećeligaškom natjecanju u Izraelu, a u svojoj drugoj domovini doživio je napad u kojem je mogao stradati i teže.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.