Foto:Profimedia

(VIDEO) BILIĆ SE IZVUKAO: Vida slavio u efikasnoj utakmici, Prosinečki razočaran

Autor: Ivor Krapac

Slaven Bilić je na klupi WBA došao do gostujućih 1:1 protiv Brightona u šestom kolu engleskog Premiershipa. Momčad bivšeg hrvatskog izbornika osigurala je bod golom Karlana Ahearne-Granta u 83. minuti, čime se WBA vratio u utakmicu nakon autogola Jakea Livermorea (40′) za vodstvo Brightona.

Filip Krovinović odigrao je cijelu utakmicu za Bilićevu momčad, koja sada ima tri boda u prvenstvu i nalazi se na 17. mjestu, četvrtom od dna ljestvice.

Golove s utakmice u kojoj je WBA uzeo bod pogledajte ovdje.

Bilo je zanimljivo i u Turskoj. S Domagojem Vidom na terenu od početka do kraja utakmice i žutim kartonom u 58. minuti, Bešiktaš je u šestom kolu tamošnjeg prvenstva došao do gostujućih 3:2 protiv Denizlispora koji s klupe vodi Robert Prosinečki.

Za Bešiktaš su zabili Atiba Hutchinson (13′), Vincent Aboubakar (39′, 11 m) i Cyle Larin (48′). Domaći strijelci bili su Muris Mešanović (76′) i Hadi Sacko (90’+4). Denizlispor je pritisnuo nakon što je Bešiktašu u 67. minuti bio isključen Josef, ali nije uspio doći do boda koji bi im značio puno.

Poslije trećeg ovosezonskog poraza u ligi, Prosinečki i njegova momčad ostali su na pet bodova i nalaze se u opasnoj zoni, na 19. mjestu među 21 prvoligaškom momčadi. Bašiktašu je ovo bila tek druga ligaška pobjeda u sezoni, a s njom je došao na 13. mjesto.

Golove pogledajte ovdje.




Predvođen trenerom Stjepanom Tomasom i s punom minutažom Darija Melnjaka na terenu, Rizespor je u drugoj današnjoj utakmici turskog šestog kola u gostima s 2:0 bio bolji od Sivasspora. Golovi su pali u ranoj fazi i u završnici utakmice, a strijelci su bili Baiano Fabricio (3′) i Loic Remy (90’+1).

Rizespor je na ovom gostovanju proslavio drugu uzastopnu prvenstvenu pobjedu i stoji sve bolje nakon što je u prva četiri kola prikupio samo dva boda. Sada je na petom mjestu i ima osam bodova poslije šest kola.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.