Brondby/ilustracija/YouTube

(VIDEO) ‘BAŠ SU SE NAŠLI SEKSATI NA NAŠEM TRAVNJAKU!’ Incident u nogometnom klubu koji se prepričava

Autor: P. V.

Jedna genijalna (marketinška) ideja od strane nogometnog kluba i danas se prepričava. I točno je prošlo šest godine od trenutka kad su “iznenadili javnost”, upravo početkom svibnja, ovih dana, ugledala je – svjetlo dana. Doduše nisu je svi jednako doživjeli, bilo je onih koje je i uznemirila, ali generalno – učinila je svoje. No bilo je i istinitih priča kad je u pitanju seks na nogometnim travnjacima, pa i u Hrvatskoj…

Već je prošlo šest godina kad je engleski Charlton Athletic objavio “šokantnu” snimku.  Mladi par ulazi u noćnim satima na travnjak slavnog kluba, a onda započinje njihov “show” točno na središtu travnjaka. Tad se pale i reflektori, a osramoćeni par maksimalno je ponižen.

“Naš cilj bila je promocija tijekom svibnja ne bi li jednom drugačijom, šaljivijom idejom podignuli interes za klupske ulaznice”, poručio je tad glasnogovornik kluba za The Mirror.

‘Rekao sam im nek odmah napuste stadion!’

Ta snimka od 80 sekundi dobrano je zatresla britansko tržište, ali i svjetsko, da bi se nekoliko dana kasnije ispostavilo da je sve – montirano.

Ipak, nije uvijek bilo takvih “namještenih” slučajeva. Naime, 101greatgoals pisao je o paru koji se seksao na travnjaku NK Brondbyja. Dogodilo se to nakon utakmice koja je završila 0:0, pa su eto htjeli začiniti “dosadnu utakmicu. Počeli su se navodno seksati u blizini centra, kad ih je uhvatio James Mickel Lauritsen, a koji je tad bio voditelj osiguranja stadiona…

 




“Baš su se našli na našem travnjaku seksati. Rekao sam im da odmah napuste stadion”, rekao je tad, a naravno javnost je za to brzo saznala.

Naravno, svi u Hrvatskoj znaju za slučaj Nives Celzijus i Dine Drpića. Ta je priča obilježila 2009. godinu i to ne samo u Hrvatskoj, jer britanski The Times ju je uvrstio u Top 10 najzanimljivijih priča uopće iz te godine.

‘Dino je dogovorio da se reflektori na igralištu okrenu prema nama. I konačno je ispunio svoj san o seksu na centru stadiona. Bio je jako zločest’, rekla je Nives tijekom intervjua za srpsku televiziju.




Jedna hrabra marketinška ideja (Charlton Athletic) odradila je svoje, a povijest je pokazala da su prodali više ulaznica nego ikad, bez obzira na zgražanje određenih krugova. Ideja, video, koje se prepričava i danas…

Autor:P. V.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.