Photo: Igor Kralj/PIXSELL

VEZNJAK VATRENIH OTKRIO POZADINU TRANSFERA: ‘Puno me stvari uvjerilo da trebam biti ovdje’

Autor: I.K.

Nakon igranja za Fiorentinu i Lazio, Milan Badelj nastavio je svoju karijeru u Italiji u dresu Genoe. Nakon što je odradio debitantski ligaški nastup za novu momčad u domaćoj pobjedi s 4:1 protiv Crotonea, hrvatski reprezentativac vjeruje da će svojim iskustvom pomoći u nastavku Serie A.

Genoa je u protekle dvije sezone završavala prvenstvo na 17. mjestu, korak iznad zone ispadanja, ali Badelj kaže da su očekivanja sada veća.

‘Puno me stvari uvjerilo da trebam biti ovdje’, opisao je hrvatski veznjak pred novinarima kako se snašao u novom klubu.

‘Trener me želio otpočetka, a istu želju imao je i sportski direktor Daniele Faggiano’, dodao je Badelj o sredini i momčadi koju s klupe vodi Rolando Maran.

‘Ovo je klub bogate povijesti sa sjajnim navijačima koji uvijek pružaju igračima posebni osjećaj kada se uđe na domaći stadion’, nastavio je 31-godišnji vezni igrač Vatrenih.

‘Vidio sam da imamo kompaktnu momčad koja zna što je važno, a to je temelj na kojem se može dobro graditi. Nadam se da će ova sezona biti mirnija nego prošle’, zaključio je Badelj.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.