Foto: REUTERS/Stevo Vasiljevic/Guliver Image

VELIKO VESELJE U OBITELJI ĐOKOVIĆ! Nole postao ponosan stric

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Iako je nastupilo doba kada Novak Đoković ne igra toliko zbog problema uvjetovanim cijepljenjem protiv korone, na obiteljskom planu došle su mu lijepe vijesti.

Naime, Novakov brat Đorđe Đoković postao je otac, nakon što je njegova supruga Saška danas u Beogradu na svijet donijela malog Aleksandra.

Đorđe i Saška dječaku su dali ime Aleksandar, što u  znači ‘onaj koji je zaštitnik ljudi’, a par se vjenčao u rujnu prošle godine u Beogradu.

Vezao ih posao




Par je godišnjicu veze proslavili su nedavno na ljetovanju u Hrvatskoj, a upoznali su se zahvaljujući poslu te su se nedugo nakon toga upustili u ljubavnu vezu.

“Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditeljica zabavnog programa, ali uvijek se zanimala za sport i to ih je najviše spojilo. Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Vidjeli su da sjajno funkcioniraju pa su nedavno odlučili započeti zajednički život”, govori izvor blizak obitelji za srpske medije.

Đorđe Đoković je umjesto teniske karijere, za koju je bio talentiran, ipak odabrao onu poslovnu te se bavi proizvodnjom energetskog pića, uvozom ribe i drugim poslovnim pothvatima.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.