Foto:youtubescreenshot

VELIKO IZNENAĐENJE: Slavni reprezentativac odlučio završiti karijeru, već se oprostio

Autor: G.I.Š.

Svijet nogometa šokirala je obavijest Samija Khedire kako je odlučio kopačke objesiti o klin.

Khedira je u svojoj bogatoj karijeri sa Stuttgartom osvojio naslov njemačkog prvaka, sedam pehara s Realom, od španjolskog prvaka, preko Lige prvaka do Svjetskog klupskog prvenstva, zatim devet trofeja s Juventusom, dok je u dresu njemačke reprezentacije bio svjetski prvak 2014. godine i s mladom selekcijom europski prvak 2009. godine.

Prvi put u karijeri ove godine mu se dogodilo da se borio umjesto za naslov za ostanak, ali je i taj zadatak uspješno izvršio.

“Nakon utakmice u subotu bit će pravo vrijeme za oproštaj. Ponosan sam što sam imao priliku iskusiti sve te prekrasne trenutke s vama. Hvala svim navijačima, suigračima, trenerima i naravno obitelji i prijateljima”, rekla je Khedira putem društvenih mreža.

Svoju zadnju sezonu Sami Khedira odigrao je za Herthu iz Berlina, s kojom je očuvao Bundesligaški status i sljedeće sezone završivši na 14. mjestu u njemačkom prvenstvu.




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.