Photo: Profimedia

VELIKI ‘TRADE’ U NBA-u! Netsi su se nakon ovog prometnuli u glavne kandidate za naslov

Autor: Gordan Šojat

Danas su u velikom trejdu u NBA-u četiri momčadi Brooklyn Netsi, Houston, Indiana i Cavsi razmijenili igrače i pickove na draftu.

Tako je jedan od najboljih košarkaša na svijetu James Harden ostvario želju te je prešao u Brooklyn Netse koji su se ovim promovirali među glavne pretendente na naslov.

Houston Rocketsi dobili su četiri picka prve runde te četiri swap picka, Victora Oladipa koji dolazi iz Indiane,  Dantea Exuma iz Cavsa te Kurucsa iz Netsa. Pacersi su dobili Carisa LeVerta i picka druge runde, a Clevelandu su pripali Taueran Prince i Jarett Allen iz Netsa.

Ovim je završena dugačka trakavica koju je inicirao sam Harden, a sada nam ostaje za vidjeti kako će se uklopiti s novim suigračima u Netsima Kevinom Durantom i Kyrieom Irvingom.

 

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.