Veliki posao Lokomotive: Uzuni preselio u najveći mađarski klub!

Autor: N.M./Dnevno

Albanski nogometni reprezentativac i ponajbolji igrač Lokomotive Myrto Uzuni (25) karijeru će nastaviti u redovima mađarskog prvaka Ferencvaroša, potvrdili su s Kajzerice.

Vrijednost transfera iznosi 14 milijuna kuna otkrili su iz Lokomotive.

Uzuni je u Lokomotivu stigao 2018. iz redova albanskog prvoligaša Laci i za momčad s Kajzerice je odigrao 66 službenih utakmica, uz 20 golova i 15 asistencija.

Ta brojka nije konačna jer će Uzuni ostati u Lokomotivi do kraja sezone, do zadnje utakmice prvenstva i finala Kupa protiv Rijeke 1. kolovoza u Šibeniku.




Odličnim igrama u Lokomotivi izborio je i mjesto u albanskoj reprezentaciju za koju je upisao osam nastupa.

Uzuni će karijeru nastaviti u najtrofejnijem mađarskom klubu koji je ove sezone osvojio 31. naslov prvaka sa 13 bodova više od drugoplasiranog Fehervara.

Fradi, kako glasi nadimak ovog budimpeštanskog kluba, vodi vodi Ukrajinac Sergej Rebrov, a ove sezone je u momčadi bilo čak 14 stranaca.

Remi Rijeke i Lokomotive u derbiju kola: Dramatična borba za drugo mjesto!

Autor:N.M./Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.