Instagram

VELIKI OBRAT, KOJI NITKO NIJE OČEKIVAO! Spremna mu je sve oprostiti:’ Bez bola nema ljubavi’

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š.

Baš kada smo pomislili kako je jedna od najduljih sapunica u nogometnom svijetu gotova, opet su nas iznenadili Mauro Icardi i Wanda Nara, čime drugim nego objavama na društvenim mrežama.

Kako sad već godinama pratimo dogodovštine argentinskog para, vjerojatno im je postalo dosadno bez uzajamnih trzavica te su odlučili ponovno uspostaviti on-line kontakt.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_nara)

Podsjetimo, Wandu je Mauro preoteo od svog suigrača Maxija Lopeza, da bi potom njih dvoje proživjeli niz trzavica te su odlučili živjeti odvojeno, Icardi u Turskoj, Wanda u Argentini.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_nara)




Bez bola nema ljubavi

Icardi, koji sve bolje igra za svoj Galatasaraj, tako je ponovno odlučio putem društvenih mreža izraziti svoju naklonost prema Wandi pa joj je napisao:

“Nisam ja kriv što mi se sviđaš, ti si kriva što imaš sve što volim”, napisao je Icardi, a Wanda mu je nedugo zatim odgovorila:

“Povrijedio si me, ali morala sam shvatiti da bez bola nema ljubavi, a bez ljubavi smo ništa. To neće promijeniti rijeku suza koju sam morala preplivati sama. Nisi bio uz mene i zato nisam bila sretna”,odgovorila je Wanda Mauru pa po svemu sudeći sprema se novo veliko pomirenje ovog pomalo bizarnog para.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Wanda nara (@wanda_nara)

Wanada Nara se u zadnje vrijeme prihvatila i kuhanja, nastupala je i u argentinskom ‘MasterChefu’, u kojem se pojavila s Icardijem.

 

Autor:Dnevno.hr/G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.