Foto: Robert Anic/PIXSELL

VELIKA SKIJAŠICA UZ STRADALOG WOODSA: Moli za bivšeg dečka

Autor: I.K.

Nakon nesreće Tigera Woodsa u kojoj je pretrpio teške ozljede obje noge, s porukom podrške velikom golferu javila se Lindsey Vonn, nekadašnja skijaška šampionka koja je s Woodsom bila u vezi.

Vonn i Woods bili su zajedno od 2013. do ’15., a nakon što se doznalo za Tigerovu nesreću u Los Angelesu, velika skijašica je na Twitteru objavila da je u molitvi za bivšeg dečka.

Nakon što su 2015. prekinuli, Vonn je rekla da će Tiger i njegova obitelj i dalje imati posebno mjesto u njezinom srcu, a s obzirom na vrijeme koje su proveli zajedno, vijest o nesreći nije prošla bez javne podrške koju je pružila.

Woods je nakon nesreće hitno prebačen u bolnicu. Zbog ozljeda obje noge završio je na operaciji, no dobra vijest je da nije bio životno ugrožen.




Veliki golfer je nakon izlijetanja s ceste bio pri svijesti i mogao je komunicirati, a težu nesreću spriječili su zračni jastuci i izdržljivost SUV-a kojim je upravljao. Iako je automobil izvana bio sasvim uništen, njegova unutrašnjost prošla je puno bolje, što je spasilo Woodsa od potencijalne pogibije u nesreći.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.