Foto: Ante Cizmic/CROPIX

VELIKA BITKA IZMEĐU DINAMA I TALIJANSKIH KLUBOVA! Bivši Vatreni mora odlučiti o novom klubu, a jedna stvar bi mogla presuditi

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Dva kluba ostala su u bitci za Josipa Brekala, Dinamo i Fiorentina. Torino i Vertona su odustali i ostala su sada dva kluba koji za sada jedini imaju pravu ponudu.

Viola” bi, prema njihovim informacijama, danas mogla dogovoriti uvjete s njemačkim klubom, a spominje se odšteta od milijun i pol eura.

Brekalo već ima iskustva u elitnom razredu talijanskog nogometa. Igrao je za Torino i skupio 32 nastupa i pri tome zabio 7 golova. Bilo je to prošle sezone kada je bio na posudbi.

Povratak u Dinamo

Trener Fiorentine Vincenzo Italiano htio bi ga imati na raspolaganju za dvoboj protiv Torina prvog dana veljače, a isto tako, napominju kako je Brekalo posljednju utakmicu odigrao krajem listopada.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Josip Brekalo (@josip_brekalo)

Brekalo je Dinamo zamijenio Wolfsburgom u ranoj dobi nakon samo jedne prave seniorske sezone. Često je spominjao svoju ljubav prema modrom dresu pa će biti zanimljivo hoće li se sada vratiti.




Brekalo je i želja Dinama jer odlaskom lijevog krila teško će se naći bolje rješenje od samog Brekala. Dinamo je navodno dao ultimatum od 72 sata da se odluči.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.