Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

VEČERAŠNJI PROGRAM NIJE DONIO IZNENAĐENJA: Uvjerljiva slavlja Skadinavaca! Sagosen bio posebno inspiraran

Autor: N.M.

Za razliku od popodnevnog dijela dana  gdje su se dogodlila velika iznenađenja utakmice večernjeg programa na SP u rukometu donijele su sigurne pobjede favorita.

Norveška, Švedska i Island upisali su pobjede u susretima 2. kola Svjetskog prvenstva u rukometu.

Norvežani su nakon poraza od Francuske večeras morali pobijediti Švicarce, a to su na kraju i  napravili rezultatom 31:25 u dvoboju skupine E.

Bez većih problema su Norvežani došli do prve pobjede. Samo na otvaranju susreta Švicarci su bili u izjednačenoj poziciji, ali je u ostatku Norveška bez puno problema završila posao i došla je do uvodne pobjede na svjetskom prvenstvu.

Sander Sagosen je bio nezaustavljiv i zabio je 11 golova, a na drugoj strani su Milošević i Lier pogađali po sedam puta.

Island je lagano razbio Alžir rezultatom 39:24 za svoju prvu pobjedu u dvoboju skupine F , a 15 pogodaka razlike bilo i u susretu Švedske i Čilea u skupini G čime su Šveđani stigli do svoje druge pobjede.




Autor:N.M.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.