RIJEKA PO ŠESTI PUT OSVOJILA HRVATSKI KUP! Halilović junak Riječana

Autor: G.I.Š.

Nakon dosadnog prvog poluvremena u kojem smo tek na kraju doživjeli prava uzbuđenja, drugo poluvrijeme je donijelo zanimljiv ogled koji  je mogao otići na jednu ili drugu stranu.

Prvu šansu u drugom poluvremenu imala je Rijeka preko Halilovića, koji se sigurno prometnuo u igrača utakmice.

Na odgovor Lokomotive se nije trebalo dugo čekati pa je Kastrati pogodio stativu a nad njim je napravljen i prekršaj za koji je dosuđen penal, ali nakon konzultacija sa VAROM prekršaj je izvučen van šesnaesterca, a slobodan udarac nije bio realiziran.

Iako je Lokomotiva bolje otvorila drugo dio susreta Rijeka se dizala i postala opasniji takmac što je okrunio Halilović koji je jedan centaršut lijepo primirio te pogodio za odlučujući pogodak u ovom finalu.

Nakon pogotka Lokosi su sve stavili u napad i igralo se va banque a prilike su se redale sa jedne i druge strane. Pred sam kraj Lokomotiva je preko Jakića opet zatresla okvir gola ali rezultat se do kraja nije mijenjao.

Kada se sve sumira Rijeka je zasluženo osvojila svoj 6 kup a Lokomotiva je ipak doprvak Hrvatske i na ovu sezonu mogu biti izuzetno ponosni.




Moramo spomenuti na kraju nesretnog Andrijaševića koji je završio u Šibenskoj bolnici a izvješće o njegovom stanju još uvijek se čeka.

Goran Tomić s Lokosima lovi prvu titulu: ‘Idemo osvojiti taj trofej u mom rodnom gradu’




Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.