Foto: Profimedia

VEĆ SE VRAĆA, A NIJE NI OTIŠAO! ‘Mislim da bi trebao ispuniti želju ocu’

Autor: Gordan Šojat

30-0 to je očito plan, ali i želja Khabiba Nurmagomedova, koji bi se ipak mogao vratiti iz mirovine u koju je odlučio otići nakon pobjede nad Justinom Gaethjeom prošlog mjeseca.

Iako je neporaženi Dagestanac rekao kako se više ne želi boriti bez svog oca Abdulmanapa, koji je ranije ove godine preminuo nakon operacije srca koju je dodatno zakomplicirao koronavirus,  njegov menadžer Ali Abdelaziz tvrdi da bi se ipak mogao vratiti.

Abdelaziz je napisao 30-0 i time dao naslutiti kako će najbolji pound for pound borac ipak ići na tu tridesetu pobjedu iako je Khabib obećao majci da se više neće boriti.

O njegovom povratku i poslije meča s Gaethjeom govorio je i šef UFC-a Dana White, koji isto tvrdi da postoji šansa da Khabib po trideseti put uđe u kavez.

“Khabib i ja smo razgovarali. Bio je jako emotivan kada je ta borba završena, ali imam osjećaj da bi mogao ići po skor od 30:0. Želim to. Njegov otac je htio da mu sin završi karijeru omjerom 30:0 i mislim da mu Khabib želi ispuniti tu želju”, tada je izjavio White.

Kako se Conor McGregor već vratio iz mirovine nekako bi bilo za naslutiti da nas očekuje super spektakl Conor vs. Khabib u bliskoj budućnosti.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.