Foto: Ante Cizmic / CROPIX

VATRENI U TURSKU DOLAZE KAO BLAGI FAVORITI: Kladionice nam ne vjeruju nakon kiksa

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Cijela Hrvatska je mislila da će Vatreni upisati tri boda i s pobjedom otići u Tursku, ali jedna dekoncentracija obrane prilikom outa gostiju zapalila je navijače Walesa koji su i ovako bili dovoljno glasni na Poljudu.

Klasično Hrvatska ne može bez stresa u kvalifikacijama, ali šanse da se plasiramo među prva dva mjesta ako pobijedimo Tursku je 67 posto ili jednostavnim rječnikom rečeno, čudo se treba dogoditi da ne odemo u Njemačkoj.

Što se tiče koeficijenta za pobjedu u Turskoj on nam pak prikazuje da nismo izraziti favoriti jer je koeficijent poprilično velik. Iznosi 2,30. Na Tursku je veći te je stao na broju 3,20 kolika je i “kofa” na remiji .

Favoriti skupine

Utakmica se igra na novom stadionu u Bursi Timsah Arena kapaciteta 43.761 gledatelj, a sudi Šveđanin Andreas Ekberg (38) koji je bio četvrti sudac u utakmici protiv Španjolske na Euru 2021. Tada smo izgubili u produžetcima.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

Poraz nam šanse za plasman sa prva dva mjesta baca na 19 posto, ali na svu sreću nogomet ne igraju brojevi i izračuni nego 22 igrača i to s okruglom loptom.




Iako smo se već nekoliko puta osvetili Turskoj i od onog bolnog poraza 2008. uzeli smo broncu i srebro ti penali su nam uvijek nekako u podsvijesti. Nadajmo se da ćemo ih i ovaj put zaboraviti i upisati pobjedu.

Turskoj je taj Euro najbolji u povijesti, a tada ih je predvodio njihov velikan Hakan Sukur. O njegovom teškom životnom putu pročitajte OVDJE.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.