photo:profimedia

VATRENI OSTAO BEZ TRENERA: Nije ga spasila niti pobjeda u FA Kupu, a zna se i nasljednik

Autor: Gordan Šojat

Kako se već danima nagovještavalo Frank Lampard danas je dobio otkaz s mjesta trenera Chelsea nakon serije loših rezultata u Premier ligi.

Lamparda nije spasila ni činjenica kako je izborio četvrtfinale FA Kupa, pošto je njegova momčad u Engleskom prvenstvu u zadnjih osam utakmica doživjela čak pet poraza, te su tek na devetom mjestu u ligi i zaostaju za vodećim Manchester Unitedom 11. bodova.




Za smjenu se znalo već jučer kada je igračima javljeno kako Lampard neće voditi trening već da je klub u potrazi za novim trenerom

Engleski mediji pišu kako je Roman Abramovič već sve dogovorio s novim trenerom koji je prije nekog vremena dobio otkaz u PSG-u Thomasom Tuchelom.

Frank Lampard je legenda Chelsea, a bio je dugogodišnji kapetan “Bluesa” za koje je odigrao 648 utakmica i postigao 211 pogodaka koji ga čine najboljim golgeterom u povijesti kluba iako je igrao kao vezni igrač.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.